Black weekend! Fri fragt til pakkeshop. Julegaver kan byttes indtil 15. januar 2023.
Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 65 varer.

Snowboard

Snowboard-udstyr fra Burton

Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af diverse forskelligt snowboard-udstyr til attraktive priser fra eksempelvis Burton. Vi forhandler blandt andet snowboards, bindinger, støvler og meget andet tilbehør til din næste snowboard-tur. Vi stiller desuden gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål omkring produkterne, eller hvis du har brug for hjælp til eksempelvis at finde den rette størrelse. Så skal du bare ringe til os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

 • SNOWBOARDS
  Køb dit nye snowboard online hos os Hos Surf og Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af snowboards fra populære Burton til fordelagtige priser. Du kan også se vores udvalg af bindinger her. Vi hjælper dig med at finde det rette snowboard Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige snowboard, der passer til dig og dine snowboard-kvalifikationer, så skal du endelig tage kontakte til os. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette snowboard, der passer til dit niveau. Du skal bare ringe til os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til e-mail horsens@surfogski.dk.
 • BINDINGER
  Snowboard-bindinger fra Burton Er du på udkig efter nye bindinger til dit snowboard? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af snowboard-bindinger fra Burton til enhver smag og niveau, uanset om du som regel befinder dig på pisten, i parken eller i off-pisten. Du kan også se vores udvalg af snowboard-støvler her. Vi hjælper dig med at finde de rette bindinger Har du brug for vores hjælp til at finde ud af, hvilke bindinger der passer til dig og dit behov, så skal du endelig bare kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • BOOTS
  Snowboard-støvler fra Burton til mænd og kvinder Her på denne side kan du se vores store udvalg af snowboard-støvler fra Burton til både mænd og kvinder samt til ethvert behov og enhver stil. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi snowboard-støvler til alle, uanset om du skal stå i parken, på pisten eller off-piste. Kontakt os for hjælp til at vælge de rette snowboard-støvler Har du brug for vores rådgivning og vejledning til at vælge de rette snowboard-støvler, så må du endelig kontakte os. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk, så guider vi dig igennem udvalget.
 • TILBEHØR SNOWBOARD
  Se andet tilbehør til bl.a. snowboard under SIKKERHEDSUDSTYR. 
 • DEMO SNOWBOARDS

Varer sidevis

Varer sidevis