Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

SKISTØVLER - HERRE

Der er 8 varer.

BLACK WEEKEND - Danmarks førende inden for alpine herre skistøvler med et KÆMPE udvalg - til vilde BLACK WEEKEND priser!

Surf & Ski Horsens er Danmarks førende inden for alpine herre skistøvler. Vi har bla. Salomon, Atomic, Nordica, Full tilt, Rossignol, K2, Snowtech, Technica og Dalbello. Vi er specialister inden for området, og vi hjælper og rådgiver til, hvilken model, størrelse og bredde du skal vælge. Vi giver pasningsgaranti som en af de få butikker, da vi mener, at støvlen er en af de vigtigste elementer til vinterferien.

Custom Såler & Custom Boot Fitting!

Hos Surf & Ski Horsens er det muligt at få lavet såler der passer til netop din fod! Sålen formes og støbes efter den enkelte fod og giver dig bedre støtte, optimeret kraftoverførsel og hold i støvlen. En formstøbt sål forbedrer også blodomløbet og sørger for at du ikke får kolde tæer og kramper i foden. Langt de fleste nye skistøvler kommer med en formbar inderstøvle og skal. Det vil sige at vi også kan tilpasse støvlen til den enkelte fod, så du undgår smerter og ubehag. Hos Surf & Ski Horsens er vi eksperter i boot fitting og går op i at du får den rigtige støvle! Vi har med garanti noget for dig! Vi råder selv over alt udstyr til custom fitting, blokning mm. så det kan ordnes professionelt. Alle støvler der er købt hos os, tilpasser vi gratis!

Online Støvlevejledning