Se vores anmeldelser
Katalog
Længde v
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 103 varer.

Ski

Ski forhandles online med tilfredshedsgaranti

Vi garanterer, at du får en ski, der matcher dit skiløb. Er det ikke tilfældet, så kom ind efter skiferien og lad os se på det. Det kalder vi tilfredshedsgaranti!

Hvis skiene ikke kan komme til at leve op til dine forventninger, så bytter vi dem naturligvis til en anden model. På den nye ski modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle. Tilfredshedsgarantien på ski er en ekstraordinær garanti, du får som kunde hos Surf & Ski Horsens.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet bon. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surf & Ski Horsens. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.

Stort udvalg af ski fra kendte mærker

Surf & Ski Horsens er Danmarks førende skibutik inden for alpint skiløb. Vi har det største udvalg af ski med mærker som, Rossignol, Armada, Salomon, K2, Atomic, Kjus, Nordica, Völkl m.m.

Vores ambitionsniveau er i top blandt personalet - vi deltager hvert år i en testtur, hvor alle de nye ski bliver testet. Vi kan derfor guide dig til det rigtige valg af ski. Om du er begynder eller ekspert, vi har et bredt udvalg af ski til alle løbere. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

 • HERRE SKI
  Herreski med tilfredshedsgaranti Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af herreski, der passer til ethvert behov. Vi garanterer, at du får en ski, der matcher dit skiløb. Er det ikke tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os, så kigger vi på det. Det er, hvad vi kalder for tilfredshedsgaranti! Lever dine nye herreski ikke op til dine forventninger, så bytter vi dem gerne til en anden model. På de nye herreski modregner vi 80 % af købsprisen på de gamle. Vores tilfredshedsgaranti på ski til mænd er en ekstra garanti, som du får som kunde hos os. Garantien gælder dog kun mod fremvisning af garantibevis med en vedhæftet bon. Tilfredshedsgarantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen og kan kun anvendes hos Surf & Ski Horsens. Det er dog ikke muligt at få pengene tilbage.  Stort udvalg af ski til mænd fra kendte mærker Vi har et af Danmarks største udvalg af ski til mænd. Vi forhandler blandt andet herreski fra Atomic, Armada, Völkl, Nordica, Salomon, Rossignol, Kjus og K2. Vores personale tager med til testskituren i Sölden hvert år for at kunne rådgive kunderne til det helt rigtige valg af ski til mænd. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du ringe på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk. Så hjælper vi dig.
 • DAME SKI
    Ski til kvinder forhandles online Dameski har inden for de seneste år udviklet sig utrolig meget. Det er nu muligt at finde ski til kvinder i ekspertklassen, både til allmountain, freeride og twintip kategorierne. Udover det kvindelige design på skiene, så er de også konstrueret lettere. Dvs. at skiene bliver nemmere at styre og nemmere at bære rundt med, uden at man går ned på performancen. På ski til damer sidder bindingerne automatisk monteret længere fremme, hvilket giver mere vægt på forskien. Dette giver et bedre carvingsving og endnu bedre indledning til svinget, selv med en kvindes lave vægt. Stort udvalg af dameski fra kendte mærker Vi forhandler blandt andet ski til kvinder fra Armada, Atomic, K2, Kjus, Nordica, Rossignol, Salomon m.fl. Har du brug for hjælp til at finde de rigtige dameski, skal du bare kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • BØRN/JUNIOR
  Ski til børn forhandles online Hos Surf & Ski Horsens finder du et af Danmarks største udvalg inden for børneski, både online og i vores fysiske butik i Horsens. Vi forhandler ski til børn på ethvert niveau og i flere forskellige prisklasser. Stort udvalg af børneski fra kendte mærker Vi forhandler blandt andet ski til børn fra kendte mærker, såsom Armada, K2, Komperdell, Nordica, Snowtech m.fl. Har du brug for hjælp til at finde den rette ski til dit barn, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • DEMO SKI
  Tilfredshedsgaranti på ski Vi garanterer, at du får en ski, der matcher dit skiløb. Er det ikke tilfældet, så kom ind efter skiferien og lad os se på det. Det kalder vi Tilfredshedsgaranti! Hvis skiene ikke kan komme til at leve op til dine forventninger, så bytter vi dem naturligvis til en anden model. På den nye ski modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle. Tilfredshedsgarantien på ski er en ekstra-ordinær garanti, du får som kunde i Surf & Ski Horsens. Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet bon. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surf & Ski Horsens. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.
 • SKI RESTMARKED
 • BINDINGER TIL FREESTYLE/ FREERIDE
 • RANDONÉE
  De sidste få år, er der sket rigtig meget i Randonée verdenen. Udstyret er blevet meget lettere og flere og flere vælger at sætte skind under skiene. I surf og Ski Horsens er vi selv blevet bidt af at komme ud i det ubrerørte og friske pulversne. For mange, kan Randonée udstyret virke kompliceret og uoverskuelig - det er det bestemt ikke, og vi er klar til at rpådgive dig og vejlede dig til det rigtige valg, lige fra bindinger, skistave, ski osv.

Varer sidevis

Varer sidevis