Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 64 varer.

Sikkerhedsudstyr

Sikkerhedsudstyr til ski og snowboard

Her på denne side kan du finde vores store udvalg af sikkerhedsudstyr til ski og snowboard. Vi forhandler blandt andet følgende sikkerhedsudstyr til snowboard og ski: Skihjelme, rygskjold, lavineudstyr, crash pants m.m.

Vi hjælper med at finde det rette sikkerhedsudstyr til snowboard og ski

Skal du bruge sikkerhedsudstyr til ski eller snowboard, men er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os for vores rådgivning. Ring og hør mere på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

  • SKIHJELME
    Stort udvalg af skihjelme For optimal sikkerhed på pisten eller i parken, anbefaler vi, at du køber en skihjelm til dig selv og resten af familien. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af skihjelme til både kvinder og mænd i flere forskellige designs. Vi forhandler blandt andet skihjelme fra følgende mærker: Giro, K2, Oakley, Salomon og Sweet. Skal vi hjælpe dig med at finde den rette skihjelm? Det er vigtigt at vælge en hjelm, der passer til din hovedform, og som har den rette størrelse. Har du brug for rådgivning til at vælge den rigtige skihjelm, skal du endelig kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
  • RYGSKJOLD
    Rygskjold i flere forskellige størrelser forhandler online Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af rygskjold i flere forskellige størrelser og designs samt prisklasser. Vi forhandler blandt andet rygskjold fra mærkerne Atomic, Komperdell og Salomon.Vi tilbyder både hurtig og billig levering til kunder i hele landet.  Få hjælp til at vælge det rette rygskjold Vi står gerne klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rette rygskjold. Du skal bare ringe til os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
  • LAVINE UDSTYR
    Køb lavineudstyr online hos os Her på denne side kan du finde vores store udvalg af forskelligt lavineudstyr til enhver situation. Lavineudstyr er især vigtigt at have med, hvis du skal ud i off-pisten. Vi forhandler blandt andet følgende lavine-udstyr: Tasker med plads til eksempelvis isøkse, specielle lavinerygsække, skovle, airbags, lavinebipper, fodvarmere, sonder og meget mere lavineudstyr. Få hjælp til at vælge det rette lavine-udstyr Har du brug for vores rådgivning til at vælge det rigtige lavineudstyr til dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
  • CRASH PANTS

Varer sidevis

Varer sidevis