JP Hybrid 10'8" x 31" IPR Udstillingsmodel

6.499 kr.

Den subtile forskydningsbue som ruller ud i en dobbelt concave bund med bløde og tynde rails og en smal bagende giver en fantastisk kombination af et godt glid, stabilitet og en solid surfing karakteristika. JP Hybrid kommer med en lang effektiv vand linje som tilbyder en sublim paddling evne på flat vand med den typiske longboard stil for let rail til rail skifte under surfing. Tag Hybrid boardet med på en tur eller et downwind run og tjek for potientielle bølger på vej tilbage.

Hybrid boardet er et board som virkeligt kan det hele, stabil i vandet og livlig nok på bølger til at give dig en masse udfordring og forhåbentligt sjove timer.

BEMÆRK: brættet er en udstillingsmodel med få mindre ubetydelige ridser.

Varenummer: 30441

Specifikationer:

Boardet kommer med en masse fede og nødvendige features så som, transport bungee, håndtag, tail kick pad, leash plug osv. Dertil kommer boardet også med windsurf option, så mulighederne er uendelige.

Teamrider talk “Hybrid boardet er bogstaveligt talt en hybrid som kan finde sig til rette i alle forhold, og er derfor også defineret som en let allrounder – Uanset om lokationen er på havet eller i en sø.” – Greta Marchegger

Relaterede produkter