Burton Limelight Boa Step On 2018 W, Black

2.400 kr.

Ønsker du ultimativ komfort, god renspons og et af de bedste snørresystemer på markedet, er Limelight Boa støvlen til dig! Limelight er specielt designet til piger og kan bruges over hele bjerget,- og er dermed det perfekte valg hvad end du er parkrotte, pisteracer eller udforsker bagsiden af bjerget. Støvlen kommer med en Imprint 2 inderstøvle, som yder god support. Denne type inderstøvle kan varmes op i butikken og formes efter foden, hvis det ønskes.

Støvlen kommer med Boa Coiler snørresystem, der er let at spænde til og mindst lige så let at løsne. Når støvlen skal spændes til drejer du blot på Boa knappen imod højre, hvis du derimod øsnker at løsne dem trykkes Boa knappen ud. Så snart knappen er ude, kan du let tage støvlen af.

OBS. denne støvle er en del af Burtons Step On system. Bindingen købes separat.

Kombinationen af støvle og binding vil tilsammen give dig maksimal komfort, hælhold og response. Burtons Step On system har været mange år undervejs, men må siges at have været ventetiden værd! Aldrig har det været lettere,- og hurtigere at komme i,- og ud af dine bindinger. Bindingen har tre "connection points", ét i hælen og én på hver side af foden. Dette vil fastholde støvlen, uanset teræn og fart. Denne binding er specielt designet til kvinder.
Ryd
Varenummer: 18601
Terræn: Allmountain
Snøresystem: BoaCoiler
Response: Medium
Liner: Imprint 2 inderstøvle

Relaterede produkter