Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

NEOPREN

Der er 113 varer.

Er du på udkig efter en neopren-dragt eller andet neopren-udstyr? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig se vores store udvalg af forskelligt neopren-udstyr. Vi forhandler blandt andet våddragter, tørdragter, UV-våddragter, jakker, svømmedragter, øvrig kajakbeklædning samt tilbehør. Derudover kan du også finde attraktive neopren-tilbud på denne side.

Køb neopren-dragt eller andet udstyr hos os

Vi tilbyder dag til dag-levering på alle ordrer og leverer til kunder i hele landet. Har du spørgsmål omkring en konkret neopren-dragt eller andet af vores udstyr, hører vi gerne fra dig på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

 • VÅDDRAGTER
  Stort udvalg af våddragter til salg Er du på jagt efter en ny våddragt? Så er du kommet til det rette sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af våddragter til konkurrencedygtige priser. Vi har både våddragter til mænd og kvinder samt med korte og lange ærmer og ben, så du kan vælge lige præcis den våddragt, der passer til dig og dine behov. Køb din nye våddragt online hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på din nye våddragt købt online i vores webshop, og vi leverer til kunder i hele landet. Har du brug for rådgivning eller vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • TØRDRAGTER
  Tørdragter til en fordelagtig pris online Er du på udkig efter en ny tørdragt? Her på denne side kan du se vores udvalg af tørdragter online, som vi forhandler til attraktive priser. Vores udvalg af tørdragter findes nemlig i flere forskellige prisklasser, og vi håber selvfølgelig, at du kan finde lige præcis den, du står og mangler. Køb en tørdragt hos os og få dag til dag-levering Vi tilbyder dag til dag-levering på alle tørdragter og andre varer købt i vores online webshop, og vi leverer naturligvis til kunder i hele Danmark. Har du brug for rådgivning, kan vores kundeservice kontaktes på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • UV-DRAGTER
  UV-dragt til salg online Står du og mangler en UV-dragt til undervandsjagt? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores udvalg af undervandsdragter, som vi forhandler online til nogle yderst fordelagtige priser. Køb en undervandsdragt hos os og få hurtig levering Vi tilbyder dag til dag-levering, når du køber en undervandsdragt online her i vores webshop, og det gælder, uanset hvor i landet du er bosiddende. Har du brug for hjælp til bestillingen, skal du bare kontakte vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • NEOPREN HOODIES/JAKKER
  Neopren trøjer og jakker til salg online Er du på jagt efter en ny neopren trøje eller jakke? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig se vores velassorterede udvalg af jakker og trøjer i neopren. Køb en neopren jakke eller trøje og få hurtig levering Vi tilbyder dag til dag-levering på alle ordrer, og det gælder selvfølgelig også, hvis du køber en neopren trøje eller jakke online i vores webshop. Vi leverer til alle kunder i hele landet. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp til bestillingen, kan vi kontaktes på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • NEOPREN TILBEHØR
 • RASHGUARD/ LYCRA
 • NEOPREN PAKKER
  Neopren Pakker til SUP, Surf & KajakHer finder du neopren pakkeløsninger, som vi har sammensæt til det specifikke formål. Du kan finde alt fra sommer til vinterpakker, Kajakpakker, Surfpakker, SUP-pakker mm. Vi har sammensat vores bedste bud på forskellige neopren pakkeløsninger, så du er bedst muligt udrustet til dine ture på vandet. Der er pakkeløsninger til enhver smag! Har du spørgsmål til valg af størrelse, tykkelse mm. står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi står altid til rådighed i vores fysiske butik samt på telefon +45 75 62 36 22 og mail horsens@surfogski.dk 
 • NEOPREN SKO & STØVLER
  NEOPREN SKO & STØVLER Her finder du neopren sko og støvler til SUP, Kajak, Windsurf, Kitesurf, Sejlads mm. Har du spørgsmål til valg af neoprensko- eller støvler, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. + 45 75 62 36 22 eller mail horsens@surfogski.dk
 • NEOPREN HANDSKER

Varer sidevis

Varer sidevis