Duotone Neo SLS 11 2022

12.452kr.

Den velkendte Neo fra Duotone's kite-serien kommer i år i 2 forskellige udgaver. Neo SLS er den nye version, som har fået en ordentlig overhaling i forhold til at anvende nye teknologier i form af materialer og sammensætningen af kiten. SLS står for "Strong Light Superior", der har gjort kiten lettere og stærkere.

Den helt nye stor forandring er, at der er benyttet materialet Penta TX, som er et helt nyt materiale, som Duotone benytter i deres top kites. Penta TX er et kulfiber/carbon lag i dragen, der har gjort kiten 15% lettere, samt øget styrken i kiten med op til 5 gange. Vægtnedsættelsen i kiten har skabt en hurtigere kite, der kan flyve i mindre vind. Duotone Neo SLS har fået nye Flex Struts, der giver kiten muligheden for at "twist" mere. Det har medført at Duotone's kite-serie aldrig nogensinde har set en mere dynamisk og perfomance orienteret kite.

Neo SLS er en vinder - du får top performance til wavestyle, og med kitens vægtreducering er du med sikkerhed perfekt stillet til at udnytte alle vindforhold.

Varenummer: 29767

Relaterede produkter