Dag til dag levering
Fuld returret
Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

KITESURF

Der er 12 varer.

Kite boardsKites Kite trapez
Kite reservedeleKite tilbehørKite Pakker

Underkategorier

 • KITES
  Surf og Ski Horsens har et stort udvalg af kites og er den førende North kiteboarding forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i butikken gør, at vi kan konkurrere med de andre surf butikker i Danmark. Nogle af de mest sælgende kites på markedet er, North Rebel, Neo, Evo, Dice og Vegas. Hvis du er i tvivl om hvilken kite du skal vælge, så send en mail eller ring til os i shoppen på 7562 3622 - Vi kan guide dig til det rigtige valg.
 • KITE BOARDS
  Kite Boards Surf og Ski Horsens er et stort udvalg af kiteboards og er den førende North kiteboarding forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i butikken gør, at vi kan konkurrere med de andre surf butikker i Danmark. Nogle af de mest sælgende boards på markedet er, North Gambler, Team series, Jamie og X-Ride. Hvis du er i tvivl om hvilket board du skal vælge, så send en mail eller ring til os i shoppen på 7562 3622 - Vi kan guide dig til det rigtige valg.
 • KITE TRAPEZE
  Surf og Ski Horsens er et stort udvalg af kitetrapeze og er den førende North kiteboarding forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i butikken gør, at vi kan konkurrere med de andre surf butikker i Danmark. Nogle af de mest sælgende kite trapeze på markedet er, North Styler, Airstyler, Ion Apex, Ion apex selectet. Hvis du er i tvivl om hvilken trapez du skal vælge, så send en mail eller ring til os i shoppen på 7562 3622 - Vi kan guide dig til det rigtige valg.
 • KITE PAKKER
 • KITE TILBEHØR
 • KITE SKOLE
  Kunne du tænkte dig at komme igang med verdens måske fedeste vandsport- så book et intensivt kitekursus idag.  I Surf og Ski, Horsens har vi to dygtige kiteinstruktører, der med glæde vil hjælpe dig godt igang med sporten. Kurset tager udgangspunkt i at du er begynder og indeholder følgende:- Vindgaranti (vi afvikler aldrig kurser i mindre end 5-6m/s)- Sikkerhed på land,- og i vand- Øvelser på land med trainer kite- Tilrigning af udstyr- Lære kiten at kende i vandet- Body dragge/"sejle uden board"- "Prøve at surfe på board.   Det eneste du skal medbringe mad,- og drikke, en bikini/badeshorts og et håndklæde- så sørger vi for resten (våddragt, vådsko, vest, hjelm, board og drage).
 • KITE RESERVEDELE