Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 72 varer.
KITESURF

Kite Pro shop

Stort udvalg af kitesurf-udstyr

Er du vild med kitesurfing? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig se vores store udvalg af kitesurf-udstyr til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler blandt andet følgende inden for kitesurf-udstyr: Kite boards, kites, kite trapetz, reservedele, tilbehør og samlede pakker. 

Køb kitesurf-udstyr online hos os

Vælger du at købe dit kitesurf-udstyr online hos os, kan du være sikker på at få dine varer allerede dagen efter din bestilling. Vi tilbyder nemlig dag til dag-levering til kunder i hele landet. Har du spørgsmål eller brug for hjælp fra vores eksperter, kan du kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

 • KITES
    Stort udvalg af kites Surf og Ski Horsens har et stort udvalg af kites og er den førende Duotone forhandler i Danmark. Vores kites er tilgængelige i forskellige størrelser og stilarter, så uanset om du er en nybegynder eller en erfaren kitesurfer, har vi den perfekte kite til dine behov. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør, inklusiv kiteboards, trapezer, bars og alt andet, du har brug for for at komme ud på vandet og nyde din kitesurfingoplevelse fuldt ud. Vores erfarne og kyndige personale står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige kite til dine behov, og vi tilbyder også rådgivning og tips til at forbedre din teknik og få mest muligt ud af dit udstyr. Vi er stolte af vores fokus på kvalitet, service og ekspertise, og vores mål er at sikre, at alle vores kunder har en fantastisk kitesurfingoplevelse hver gang. Besøg vores butik i dag og oplev vores brede udvalg af kites og tilbehør, og find det perfekte udstyr til dine behov. Køb kites online og få hurtig levering Vi tilbyder dag til dag-levering, når du handler online i vores webshop, og derfor kan du også være sikker på hurtig levering, hvis du køber en kite hos os. Hvis du er i tvivl om, hvilken kite du skal vælge, så ring til os på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk - Vi kan guide dig til det rigtige valg.
 • KITE BOARDS
  Kite boards til attraktive priser Surf og Ski Horsens har et stort udvalg af kites og er den førende Duotone forhandler i Danmark. Vores kites er tilgængelige i forskellige størrelser og stilarter, så uanset om du er en nybegynder eller en erfaren kitesurfer, har vi den perfekte kite til dine behov. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør, inklusiv kiteboards, trapezer, bars og alt andet, du har brug for for at komme ud på vandet og nyde din kitesurfingoplevelse fuldt ud. Vores erfarne og kyndige personale står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige kite til dine behov, og vi tilbyder også rådgivning og tips til at forbedre din teknik og få mest muligt ud af dit udstyr. Vi er stolte af vores fokus på kvalitet, service og ekspertise, og vores mål er at sikre, at alle vores kunder har en fantastisk kitesurfingoplevelse hver gang. Besøg vores butik i dag og oplev vores brede udvalg af kites og tilbehør, og find det perfekte udstyr til dine behov. Køb dit nye kite board online hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på dit nye kite board, og vi står også klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvilket board du skal vælge. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • KITE BAR
 • KITE TRAPEZE
  Surf og Ski Horsens er et stort udvalg af kitetrapeze og er den førende North kiteboarding forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i butikken gør, at vi kan konkurrere med de andre surf butikker i Danmark. Nogle af de mest sælgende kite trapeze på markedet er, North Styler, Airstyler, Ion Apex, Ion apex selectet. Hvis du er i tvivl om hvilken trapez du skal vælge, så send en mail eller ring til os i shoppen på 7562 3622 - Vi kan guide dig til det rigtige valg.
 • KITE TILBEHØR

Varer sidevis

Varer sidevis