Husk vi tilbyder Click and Collect! Afhentes sikkert uden for butikken.
Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 101 varer.
KITESURF

Kite Pro shop

Stort udvalg af kitesurf-udstyr

Er du vild med kitesurfing? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig se vores store udvalg af kitesurf-udstyr til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler blandt andet følgende inden for kitesurf-udstyr: Kite boards, kites, kite trapetz, reservedele, tilbehør og samlede pakker. 

Køb kitesurf-udstyr online hos os

Vælger du at købe dit kitesurf-udstyr online hos os, kan du være sikker på at få dine varer allerede dagen efter din bestilling. Vi tilbyder nemlig dag til dag-levering til kunder i hele landet. Har du spørgsmål eller brug for hjælp fra vores eksperter, kan du kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

 • KITES
    Stort udvalg af kites Surf og Ski Horsens har et stort udvalg af kites og er den førende North kiteboarding forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i butikken gør, at vi kan konkurrere med de andre surfbutikker i Danmark. Nogle af de mest sælgende kites på markedet er North Rebel, Neo, Evo, Dice og Vegas. Køb kites online og få hurtig levering Vi tilbyder dag til dag-levering, når du handler online i vores webshop, og derfor kan du også være sikker på hurtig levering, hvis du køber en kite hos os. Hvis du er i tvivl om, hvilken kite du skal vælge, så ring til os på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk - Vi kan guide dig til det rigtige valg.
 • KITE BOARDS
  Kite boards til attraktive priser Hos Surf og Ski Horsens har vi et stort udvalg af kite boards, og vi er den førende North kiteboarding-forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i vores butik gør, at vi kan konkurrere med de andre surf-butikker i landet. Nogle af de mest sælgende kite boards på markedet er North Gambler, Team series, Jamie og X-Ride, som vi også forhandler. Køb dit nye kite board online hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på dit nye kite board, og vi står også klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvilket board du skal vælge. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • KITE BAR
 • KITE FOIL
 • KITE TRAPEZE
  Surf og Ski Horsens er et stort udvalg af kitetrapeze og er den førende North kiteboarding forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i butikken gør, at vi kan konkurrere med de andre surf butikker i Danmark. Nogle af de mest sælgende kite trapeze på markedet er, North Styler, Airstyler, Ion Apex, Ion apex selectet. Hvis du er i tvivl om hvilken trapez du skal vælge, så send en mail eller ring til os i shoppen på 7562 3622 - Vi kan guide dig til det rigtige valg.
 • KITE PAKKER
  Mangler du en komplet kitesurf pakke? Her har vi samlet en masse fede kitepakker med kvalitetsprodukter fra de største brands i verden! Duotone og Gaastra dominerer inden for kitesurf og leverer de bedste og mest alsidige kites, boards, barer mm. All-round, Freestyle, Freeride, Wave & Lightwind!Vi har samlet forskellige kitepakker til alle slags forhold! Alt fra all-round kitepakker, freestyle kites til strapless freeride!  Mangler du sparring og professionel vejledning? Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning! Du kan kigge forbi butikken og få professionel og kompetent vejledning fra vores dygtige kite-eksperter. Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken sidder vi altid klar på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rette udstyr. Mange års erfaring!Vi har dygtige og kompetente folk som både har professionel og personlig erfaring inden for kitesurf! Vi har hands-on erfaring og ved lige præcis hvilke løsninger der er de rigtige til netop dig. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål! 
 • KITE TILBEHØR
 • KITE SKOLE
  Book et kitesurf-kursus på vores kiteskole Kunne du tænkte dig at komme igang med verdens måske fedeste vandsport? Så book et intensivt kite-kursus i dag. Information om vores kite-kursus I Surf og Ski, Horsens har vi to dygtige kite-instruktører, der med glæde vil hjælpe dig godt i gang med sporten. Vores kitesurf-kursus tager udgangspunkt i, at du er begynder og indeholder følgende: - Vindgaranti (vi afvikler aldrig kurser i mindre end 5-6m/s)- Sikkerhed på land og i vand- Øvelser på land med trainer kite- Tilrigning af udstyr- Lære kiten at kende i vandet- Body dragge/"sejle uden board"- Prøve at surfe på board. Det eneste du skal medbringe på vores kiteskole er mad,- og drikke, en bikini/badeshorts og et håndklæde – så sørger vi for resten (våddragt, vådsko, vest, hjelm, board og drage). Kontakt os og hør mere eller book en tid på vores kitesurf-skole på telefon 75 62 36 22 eller skriv til e-mail horsens@surfogski.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis