Dag til dag levering
Fuld returret
Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

North Dice 2017 Se fuld størrelse

North Dice 2017

I 2016 blev den 3. generation af dice'en redesignet i år, hvor tips'ne er blev smallere for at gøre kite bedre i low-end og endnu hurtigere. Selve profilen blev stivere som gav et sooth turn med kiten som især wave-sejlere nød godt af. Efter den gode kritik af dice 2016 var det svært at lave noget "nyt" som skulle være en game-changer. i 2016 lavede man for første gang en Le Dacron strip og en 3D Strap på North vegas modellen. Det har man ført videre til North Dice 2017, dog uden at gøre den lige så aggresiv som vegas. I 2016 oplevede man at mange gik fra vegas over til dice da den er mere tilgivende og ikke så voldsom. Der er kommet et nyt setup af pigtails i 2017 modellen, hvilket gør at du kan designe kiten til netop dine behov - alt afhængig af hvor meget barpres du ønsker og hvor hurtig kiten skal vende. 

North Dice er kiten der kan det hele, freestyle, wakestyle, freeride - Er du ny i wakestyleverdenen, er det helt sikkert dice du skal gå efter. Med det nye AntiSnag, sikre du at linerne ikke bliver viklet ind, og med Lazy Pump systemet er du den første på vandet hver gang!

Flere detaljer

  • Semi
  • Komplet

DKK 6.299,00

Tilbud!

-DKK 2.100,00

DKK 8.399,00

13 andre varer i samme kategori: