Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Duotone Rebel SLS 12 2022 Se fuld størrelse

Duotone Rebel SLS 12 2022

Den nye Rebel SLS er her for at redefinere forventningerne Big Air og high performance freeride kiteboarders verden over må have. Eftermælet for Rebel tåler ingen sammenligning, men dette års nye Penta TX ramme kombineret med Trinity TX kommer til at ændre forventningerne til freeride og boosting. Det nye materiale kombineret med et nytænkt design og Flex Struts gør kiten ekstremt dynamisk. Den lave vægt booster kitens styreegenskaber og tillader opbygning af ekstra power. 

I let vind er forskellen stor, kiten giver ukonkurreret springegenskaber og hangtime. I kraftigere vind bliver hoppene større og dit take-off bliver endnu mere impomerrende. Acccelerationen op i luften når du slipper kant får dig til at trække flere G end Yuri Gagarin, mens din hangtime vil efterlade dig uden ord. 

Flere detaljer

DKK 12.074,25

Nedsat pris!

-25%

DKK 16.099,00

Specifikationer:

Penta TX rammekonstruktionen er 5 gange så slidstærkt og halvt så strækbart i forhold til standart Dacon konstruktionen. Konstruktionen er også med til at gøre kiten 15% lettere end originale Rebel modeller.

3D View

Duotone Rebel SLS

Kunder, der købte denne vare, købte også:

14 andre varer i samme kategori: