Black weekend! Fri fragt til pakkeshop. Julegaver kan byttes indtil 15. januar 2023.
Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 14 varer.
KITE BOARDS

Kite surfboards - Surf og ski Horsens

Kite boards til attraktive priser

Hos Surf og Ski Horsens har vi et stort udvalg af kite boards, og vi er den førende North kiteboarding-forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i vores butik gør, at vi kan konkurrere med de andre surf-butikker i landet. Nogle af de mest sælgende kite boards på markedet er North Gambler, Team series, Jamie og X-Ride, som vi også forhandler.

Køb dit nye kite board online hos os

Vi tilbyder dag til dag-levering på dit nye kite board, og vi står også klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvilket board du skal vælge. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

  • WAVE KITE BOARDS
  • TWINTIP KITE BOARDS
    Surf og Ski Horsens er et stort udvalg af kiteboards og er den førende North kiteboarding forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i butikken gør, at vi kan konkurrere med de andre surf butikker i Danmark. Nogle af de mest sælgende boards på markedet er, North Gambler, Team series, Jamie og X-Ride. Hvis du er i tvivl om hvilket board du skal vælge, så send en mail eller ring til os i shoppen på 7562 3622 - Vi kan guide dig til det rigtige valg.
  • TILBEHØR KITE BOARDS