Dag til dag levering
Fuld returret
Se vores anmeldelser
Katalog
Størrelse: v
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 21 varer.
KITE BOARDS

Kite boards til attraktive priser

Hos Surf og Ski Horsens har vi et stort udvalg af kite boards, og vi er den førende North kiteboarding-forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i vores butik gør, at vi kan konkurrere med de andre surf-butikker i landet. Nogle af de mest sælgende kite boards på markedet er North Gambler, Team series, Jamie og X-Ride, som vi også forhandler.

Køb dit nye kite board online hos os

Vi tilbyder dag til dag-levering på dit nye kite board, og vi står også klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvilket board du skal vælge. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

  • WAVE KITE BOARDS
  • TWINTIP KITE BOARDS
    Surf og Ski Horsens er et stort udvalg af kiteboards og er den førende North kiteboarding forhandler i Danmark. Udvalget, ekspertisen og priserne i butikken gør, at vi kan konkurrere med de andre surf butikker i Danmark. Nogle af de mest sælgende boards på markedet er, North Gambler, Team series, Jamie og X-Ride. Hvis du er i tvivl om hvilket board du skal vælge, så send en mail eller ring til os i shoppen på 7562 3622 - Vi kan guide dig til det rigtige valg.
  • DEMO KITE BOARDS