Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

KAJAKKER

Der er 43 varer.

Underkategorier

  • SIT ON TOP
    Køb en sit on top-kajak online En sit on top-kajak er perfekt til en tur i sommerhuset eller på stranden. De er stabile og sikre at bruge, hvorfor de er særligt velegnede til børn og mere uerfarne roere. En sit on top-kajak kan både bruges til leg og hyggelige ture sammen med familien eller vennerne. Dag til dag-levering på sit on top-kajak Vi tilbyder dag til dag-levering på din nye sit on top-kajak, og vi leverer tilmed til kunder i hele landet. Har du brug for vejledning omkring valg af den rette model til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
  • HAVKAJAK
    Stort udvalg af havkajakker online Er du på udkig efter en ny havkajak? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af havkajakker online til nogle ganske fordelagtige priser. Vi har havkajakker til alle behov og alle prisklasser. Køb din nye havkajak hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på din nye havkajak købt online i vores webshop, og vi leverer til kunder i hele landet. Har du brug for hjælp til at vælge den rette model til dine behov, skal du altid bare kontakte vores eksperter, som står klar med kyndig rådgivning. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
  • OPPUSTELIG KAJAK
    Oppustelig kajak til salg online Elsker du at sejle i kajak, men har du ikke plads nok i bilen eller mulighed for at sætte tagbøjler på? Eller vil du bare gerne være mere mobil? Så kan du med fordel vælge en oppustelig kajak frem for en mere traditionel kajak. Nogle oppustelige havkajakker fylder ikke mere, end at de kan være i en taske. Det betyder, at du kan tage en oppustelig kajak med i bussen, toget eller i bilen. Køb en oppustelig kajak hos os Vi tilbyder dag til dag-levering, når du køber en oppustelig kajak online hos os, og vi leverer til hele landet. Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis