Husk vi tilbyder Click and Collect! Afhentes sikkert uden for butikken.
Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Gul Guld Kajakpakke Kom godt igang", Herre Se fuld størrelse

Gul Guld Kajakpakke Kom godt igang", Herre

Startpakken for dig som skal starte med at ro i havkajak, eller sejle jolle. Denne pakke er en opgraderet version af pakke 1. Med denne pakke får du den bedste og mest åndbare spraytop 
 
Pakken indeholder følgende:

- Gul Response Long John i 3/2 mm neopren til Herre. Dragten kommer med Guls solide D-Flex neopren, YKK lynlås, Vindtæt Smooth Skin på bryst og ryg, varmereflekterende titanium foring og elatiske skuldre, som giver en bedre pasform og mere bevægelsesfrihed.

- Gul Code Zero Pro er en spraytop i topklassen. Lavet i Gul's performance GCX4 EVO stof som er et lidt mere hårdtført stof til de våde, kolde og blæsende forhold. Den GCX 4 EVO mekaniske stretch vil holde dig varm, tør og sikker ude på vandet. Det mekaniske 2/2 stretchstof er specielt udviklet til krævende brug over længere tid uden den bliver mere flexisibil. Alle syninger er fuld limede hele vejen rundt. Anorakken tilbyder vandtæt og åndbarhed ratings af mindst 20,000mm og 3000g / m / 24H.

- Gul Power Slipper, som er en 3 mm neoprensko med elastik lukning, velegnet til kajak, vinterbadning, surf eller andet aktivitet på vandet. Holder fødderne varme og beskytter mod sten, muslinger,- og andre skarpe genstande.

Bemærk, at farverne kan varrier.  

 

 

DKK 2.199,00

Tilbud!

-DKK 901,00

DKK 3.100,00

Kunder, der købte denne vare, købte også: