Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 93 varer.

Kajak pro shop

Stort udvalg af kajakker online

Er du på udkig efter en ny kajak? Så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af kajakker for enhver smag og ethvert niveau. Vi forhandler blandt andet sit on top-kajakker, havkajakker, oppustelige kajakker samt udstyr til din kajak.

Køb din nye kajak hos os

Vi tilbyder dag til dag-levering på din nye kajak, og vi leverer til kunder i hele landet. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rette kajak til dine behov, så kontakt vores kyndige personale, der står klar til at hjælpe dig. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

 • KAJAKKER
 • PAGAJER
  Pagajer til kajakker til salg online Er du på udkig efter en ny kajak pagaj? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig se vores velassorterede udvalg af pagajer til kajakker.  Køb din nye kajak pagaj hos os Vi tilbyder dag til dag-levering, når du køber en kajak pagaj online hos os, og vi leverer til kunder i hele landet. Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til bestillingen, skal du endelig bare kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 75 62 36 22, eller du kan skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • KAJAK BEKLÆDNING
  Kajak tøj til salg online Er du på udkig efter nyt kajak tøj? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af forskelligt kajak tøj for enhver smag til attraktive priser. Køb dit nye kajak tøj hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på alt kajak tøj købt online i vores webshop, og vi leverer tilmed til kunder i hele Danmark. Har du brug for hjælp til at vælge det rette tøj, eller har du nogle spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du skal bare ringe på telefon 75 62 36 22, eller du kan skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • KAJAK VESTE
  Køb kajak veste til attraktive priser online Er du på udkig efter en ny kajak vest? Så er du kommet til det rette sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi kajak veste for ethvert behov til attraktive priser. Vores udvalg af kajak veste findes i flere forskellige prisklasser, der passer til ethvert budget. Få hurtig levering på din nye kajak vest Vi tilbyder dag til dag-levering på din nye kajak vest, hvis du køber online i vores webshop. Derudover leverer vi til kunder i hele landet til en billig pris. Kontakt vores eksperter på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk hvis du har nogle spørgsmål.
 • KAJAK TILBEHØR
  Stort udvalg af kajak tilbehør Leder du efter noget bestemt kajak tilbehør? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig se vores store og velassorterede udvalg af kajak tilbehør, som vi forhandler online til konkurrencedygtige priser. Køb kajak tilbehør hos os og få hurtig levering Vi tilbyder dag til dag-levering på det kajak tilbehør, som du køber online i vores webshop, og vi leverer til kunder i hele Danmark. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling, skal du bare ringe på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • KAJAK PAKKER
 • SPRAYSKIRTS

Varer sidevis

Varer sidevis