Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Gul Sølv Kajakpakke "Kom godt igang" Dame Se fuld størrelse

Gul Sølv Kajakpakke "Kom godt igang" Dame

Startpakken for dig som skal starte med at ro i havkajak, eller sejle jolle. Denne pakke er en opgraderet version af pakke 1. Med denne pakke får du en bedre spraytop ved navn Gamma.
 
Pakken indeholder følgende:

- Gul Response Long Jane i 3/2 mm neopren til dame. Dragten kommer med Guls solide D-Flex neopren, YKK lynlås, Vindtæt Smooth Skin på bryst og ryg, varmereflekterende titanium foring og elatiske skuldre, som giver en bedre pasform og mere bevægelsesfrihed.

- Gul Gamma Spraytop, som er perfekt de dage på vandet hvor man har kortvarigt brug for en jakke. Jakken er både vand,- og vindtæt. Let rojakke i vandtæt GCX materiale. Med justerbare neopren lukning i hals og neopren i livet., og justerbar PU lukning ved ærmegabene. Stor lomme på fronten.

- Gul Power Slipper, som er en 3 mm neoprensko med elastik lukning, velegnet til kajak, vinterbadning, surf eller andet aktivitet på vandet. Holder fødderne varme og beskytter mod sten, muslinger,- og andre skarpe genstande.

Bemærk, at farverne kan varrier. 

DKK 1.849,00

Nedsat pris!

-DKK 851,00

DKK 2.700,00

Kunder, der købte denne vare, købte også: