Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

JAKKER - DAME

Der er 6 varer.

BLACK WEEKEND - Hos Surf & Ski Horsens har vi et stort og nøje udvalgt sortiment af kvalitets dame skijakker- endda til vanvittige BLACK WEEKEND priser! 

Vi kender til vigtigheden af den rette beklædning når du befinder dig i bjergene! Derfor har vi selvfølgelig et kæmpe udvalg af skitøj til kvinder! Vi har alle de bedste mærker som, Analog, Armada, Atomic, Burton, Dare2Be, Didrikson, Eider, Elevenate, Kjus, Mons Royale, Norrøna, Oakley, Peak Performance, Salomon, Scott og mange flere!

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige skijakke? 

Vi er specialister inden for vinterbeklædning og kan guide dig gennem det store udvalg, og finde lige netop det du søger! Vi har styr på alt det tekniske som membraner, features, hvor højt et vandsøjletryk/åndbarhed dit skiløb kræver og meget mere! Du er velkommen til at ringe på 75 62 36 22 eller sende en mail på horsens@surfogski.dk, hvis du vil have hjælp og vejledning til at finde din nye skijakke!