Gratis fragt hele 2020! Vi bytter gaver frem til 15. Januar 2021!
Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Atomic Redster S9 20/21 Se fuld størrelse

Atomic Redster S9 20/21

Slalomskien som bliver ved med at leverer til skiverden. Den legendariske ski fra Atomic er selvfølgelig med igen i år. Redster S9 er den ultimative slalomski, der kommer med alt, hvad du har brug for til at kunne performe på pisten. Skien er fuld af Wold Cup teknologier, for at give den så meget race performance, som overhovedet muligt. Den kommer med indbygget servotec for at give stabilitet og kontrol, selv når du ligger og presser skien til det maksimale. En fantastisk performance slalom ski, der med sikkerhed leverer skiløb i høj klasse til dig. 

Den er opdateret med Ultra Titaniums Poweret laminate, så du får så meget kontrol og stabilitet til skien og det optimale kantgreb. Det er et dobbelt titaniumslag, der er lagt fra kant til kant, for at afstive hele skien. Det giver sammen med servotecen stabilitet og stivhed i skien. Atomic Redster S9 er en sikker vinder til slalomløberen, der gerne vil have så meget performance til de korte sving, som muligt.

Skien kommer med Atomic X 12 GW Binding

Flere detaljer

DKK 4.999,00

Nedsat pris!

-DKK 2.001,00

DKK 7.000,00

The Atomic Redster S9 is a quick-turning, slalom-slashing machine full of World Cup approved race tech. That includes Servotec – power steering for your skis! The pre-stressed Servotec rod and elastomer on the top support the ski’s steering behavior at all speeds, so steering is more agile in turns and more stable on straights. Perfect for slalom racing and short turns when piste skiing. The Redster S9 also picks up the updated Ultra Titanium Powered laminate – a double-bonded layer that runs from sidewall to sidewall for stability, torsional rigidity, and most importantly – edge grip. The Redster S9 makes every run feel like a race.

S9