Dag til dag levering
Fuld returret
Katalog
Længde v
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

HERRE SKI

Der er 91 varer.

Tilfredshedsgaranti på ski

Vi garanterer, at du får en ski, der matcher dit skiløb. Er det ikke tilfældet, så kom ind efter skiferien og lad os se på det. Det kalder vi Tilfredshedsgaranti!

Hvis skiene ikke kan komme til at leve op til dine forventninger, så bytter vi dem naturligvis til en anden model. På den nye ski modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle.

Tilfredshedsgarantien på ski er en ekstra-ordinær garanti, du får som kunde i Surf & Ski.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet bon. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surf & Ski Horsens. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.

I Surf og Ski Horsens har vi et af danmarks største udvalg af herreski. Vi har blandt andet Atomic, Armada, Völkl, Nordica, Salomon og K2. Personalet tager med til testskituren i sölden hvert år, for at kunne rådgive kunderne til det helt rigtige valg af ski. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, kan du ringe på 7562 3622 eller sende en mail på horsens@surfogski.dk . 

Varer sidevis

Varer sidevis