Se vores anmeldelser
Katalog
Længde v
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 63 varer.

Herre Ski

Herreski med tilfredshedsgaranti

Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af herreski, der passer til ethvert behov. Vi garanterer, at du får en ski, der matcher dit skiløb. Er det ikke tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os, så kigger vi på det. Det er, hvad vi kalder for tilfredshedsgaranti!

Lever dine nye herreski ikke op til dine forventninger, så bytter vi dem gerne til en anden model. På de nye herreski modregner vi 80 % af købsprisen på de gamle. Vores tilfredshedsgaranti på ski til mænd er en ekstra garanti, som du får som kunde hos os. Garantien gælder dog kun mod fremvisning af garantibevis med en vedhæftet bon. Tilfredshedsgarantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen og kan kun anvendes hos Surf & Ski Horsens. Det er dog ikke muligt at få pengene tilbage. 

Stort udvalg af ski til mænd fra kendte mærker

Vi har et af Danmarks største udvalg af ski til mænd. Vi forhandler blandt andet herreski fra Atomic, Armada, Völkl, Nordica, Salomon, Rossignol, Kjus og K2.

Vores personale tager med til testskituren i Sölden hvert år for at kunne rådgive kunderne til det helt rigtige valg af ski til mænd. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du ringe på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk. Så hjælper vi dig.

Varer sidevis

Varer sidevis