Gratis fragt hele 2020! Vi bytter gaver frem til 15. Januar 2021!
Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Oakley Airbrake XL Factory Pilot Progress/Prizm Torch + Prizm Hi Pink Se fuld størrelse

Oakley Airbrake XL Factory Pilot Progress/Prizm Torch + Prizm Hi Pink

Oakley Airbrake XL er brillen der ikke går på kompromis med noget som helst. Du får optimalt udsyn, design og funktionalitet. Det er brillen til dig, der absolut ikke vil gå på kompromis med noget som helst. Det er en af de største goggles, som du kan finde i Oakley's sortiment, og dertil også ekstra sote linse til bredere udsyn. Du får to linser med, så du bliver dækket ind under alle vejrforhold. Linserne er hertil også lette at skifte, grundet Airbrake XL er udstyret med Oakley's Switchlock system. Brillen har Oakley's fleksible O Matter ramme, som giver et perfekt og komfortabelt fit. Trykket fra brillen vil blive fordlet over en bredere flade, og derfor optimere dit fit og udsyn. Den store linse giver et super udsyn, og derfor også giver dig optimale forudsætninger for at have en fantastisk dag på pisten. Linsen er blevet behandlet med Oakley's F3 Anti-dug, så du har en dugfri linse hele dagen uanset vejrforhold. 

Denne brille kommer med Prizm Torch linse, der er en all-around linse, og så er der en Prizm Hi Pink linse til, som egner sig perfekt til overskyet vejr.

Flere detaljer

DKK 1.400,00

Nedsat pris!

-50%

DKK 2.800,00