Dag til dag levering
Fuld returret
Se vores anmeldelser
Katalog
Længde v
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 44 varer.

Tilfredshedsgaranti på ski

Vi garanterer, at du får en ski, der matcher dit skiløb. Er det ikke tilfældet, så kom ind efter skiferien og lad os se på det. Det kalder vi Tilfredshedsgaranti!

Hvis skiene ikke kan komme til at leve op til dine forventninger, så bytter vi dem naturligvis til en anden model. På den nye ski modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle.

Tilfredshedsgarantien på ski er en ekstra-ordinær garanti, du får som kunde i Surf & Ski.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet bon. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surf & Ski Horsens. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.

I Surf og Ski Horsens har vi et af danmarks største udvalg af brugte Demo-ski Vi har blandt andet Atomic, Armada, Völkl, Nordica, Salomon og K2. Skiene har oftest ikke kørt mere end en uge, og er derfor i rigtig god stand. Alle skiene er slebet og vokset inden de bliver sendt ud - der skal derfor ikke gøres noget ved skiene. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, kan du ringe på 7562 3622 eller sende en mail på horsens@surfogski.dk .

Varer sidevis

Varer sidevis