Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

BUKSER - DAME

Der er 16 varer.

BLACK WEEKEND - Hos Surf & Ski Horsens har vi et stort og nøje udvalgt sortiment af kvalitets dame skibukser - endda til vanvittige BLACK WEEKEND priser!

Vi kender til vigtigheden af denne rette beklædning når du befinder dig i bjergene! Derfor har vi selvfølgelig et kæmpe udvalg af dame skibukser. Vi har alle de bedste mærker som Analog, Armada, Atomic, Burton, Dare2Be, Didrikson, Eider, Elevenate, Kjus, Mons Royale, Norrøna, Oakley, Peak Performance, Salomon, Scott og mange flere! Skal vi hjælpe dig med at finde de rette skibukser? Vi er specialister inden for skibukser og kan guide dig gennem det store udvalg, og finde lige netop det du søger og ikke mindst har brug for. Vi har styr på alt det tekniske som membraner, features, vandsøjletryk og åndbarhed - alt efter dit behov. Du er velkommen til at ringe på 75 62 36 22 eller sende en mail på horsens@surfogski.dk, hvis du vil have yderligere hjælp og vejledning til at finde dine nye skibukser!