Black weekend! Fri fragt til pakkeshop. Julegaver kan byttes indtil 15. januar 2023.
Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Burton Womens Ritual LTD BOA® 2023 Se fuld størrelse

Burton Womens Ritual LTD BOA® 2023

Som den letteste high-end støvle i damernes lineup, tilbyder denne fantastisk komfort, brugervenlighed og en all-round versatilitet på bjerget. 

Allerede ved første øjekast, er det tydligt at Burton Ritual LTD BOA® støvlen er en klasse for sig selv. Ultraweave seamless konstruktionen skaber en slidstærk og kraftfuldt støtte og et vandtæt ydre. Støvlen er udrustet med et Dual-Zone BOA® Fit system. Her får du virkeligt muligheden for at mikro-justere støvlerne efter dine behov, både i en øvre- og nedre del af støvlen. ReBounce holder polstringen tættere mod foden og bidrager til en bedre stødabsorbering. 

Støvlen kommer med en Imprint 3 liner. En af de mest avancerede liners i Burtons lineup. Den er pakket med fede features, giver en sublim komfort, en episk respons og sørger ikke mindst for at holde dig varm og tør dagen lang. Lineren er Heat moldable og kan tilpasses specifikt din fod efter ønske, af en af vores specialister i butikken. 

Flere detaljer

DKK 2.279,20

Nedsat pris!

-20%

DKK 2.849,00

Features:

  • Dual-Zone BOA®
  • GripLITE
  • Imprint 3
  • DRYRIDE
  • True Fit
  • DynoBITE