Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

BLACK WEEKEND VINTER

Der er 439 varer.

BLACK WEEKEND - Landets bedste priser, rådgivning & udvalg!


Hos Surf & Ski Horsens har vi Danmarks største, bedste og mest alsidige udvalg af vinterudstyr. Uanset om du søger billigt eller topklasse udstyr, har vi det hele - til Danmarks skarpeste priser. I anledning af Black Weekend er priserne uhyre lave, både i butikken og på webshoppen. Vi tilbyder tilmed dag-til-dag levering i HELE landet, men du er mere end velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Horsens.


Køb dit nye vinterudstyr online eller i butikken!

Vi er specialister inden for tøj, ski, snowboards og alt andet vinterudstyr, så har du nogle spørgsmål eller brug for rådgivning, skal du endelig kontakte os. Vi hjælper med dig med glæde, uanset om du er i butikken, giver et kald på +45 75 62 36 22 og/eller sender en email på horsens@surfogski.dk. BLACK WEEKENDS bedste priser, rådgivning og ikke mindst udvalg af vinterudstyr! 

 

Underkategorier

 • BLACK WEEKEND - BEKLÆDNING
  BLACK WEEKEND - Ski/Vintertøj til skituren! Vi har et KÆMPE udvalg af skitøj til herrer og damer - til favorable BLACK WEEKEND priser! Vi kender til vigtigheden af den rette beklædning når du befinder dig i bjergene! Derfor har vi selvfølgelig et kæmpe udvalg af skitøj til både kvinder og mænd! Vi har alle de bedste mærker som, Analog, Armada, Atomic, Burton, Dare2Be, Didrikson, Eider, Elevenate, Kjus, Mons Royale, Norrøna, Oakley, Peak Performance, Salomon, Scott og mange flere! Skal vi hjælpe dig med at finde det rette skitøj til ferien? Vi er specialister inden for vintertøj, og vi kan derfor guide dig til det rigtige valg (rent teknisk) lige fra skistrømper og skiundertøj til skijakker og -bukser. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk, hvis du vil høre mere om vores skitøj.
 • BLACK WEEKEND - SKI
  BLACK WEEKEND - Stort udvalg af herre/dame ski fra de bedste mærker i verden - alt fra alpin til freeride! Surf & Ski Horsens er Danmarks førende skibutik inden for skiløb. Vi har det største og bedste udvalg af alt fra alpin ski til freeride ski! Hos os finder du alle de fede mærker som, Rossignol, Armada, Salomon, Atomic, K2, Nordica, Blizzard, Fischer & Scott. Find dine nye ski til de fedeste Black Weekend priser - hos Surf & Ski Horsens.Vores ambitionsniveau er i top blandt personalet - vi deltager hvert år i en testtur, hvor alle de nye ski bliver testet. Vi kan derfor guide dig til det rigtige valg af ski. Om du er begynder eller ekspert - vi har et bredt udvalg af ski til alle løbere. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • BLACK WEEKEND - SKISTØVLER
  BLACK WEEKEND - Danmarks førende inden for alpine skistøvler med et KÆMPE udvalg - til vilde BLACK WEEKEND priser!Surf & Ski Horsens er Danmarks førende inden for alpine skistøvler. Vi har bla. Salomon, Atomic, Nordica, Full tilt, Rossignol, K2, Snowtech, Technica og Dalbello. Vi er specialister inden for området, og vi hjælper og rådgiver til, hvilken model, størrelse og bredde du skal vælge. Vi giver pasningsgaranti som en af de få butikker, da vi mener, at støvlen er en af de vigtigste elementer til vinterferien. Custom Såler & Custom Boot Fitting!Hos Surf & Ski Horsens er det muligt at få lavet såler der passer til netop din fod! Sålen formes og støbes efter den enkelte fod og giver dig bedre støtte, optimeret kraftoverførsel og hold i støvlen. En formstøbt sål forbedrer også blodomløbet og sørger for at du ikke får kolde tæer og kramper i foden. Langt de fleste nye skistøvler kommer med en formbar inderstøvle og skal. Det vil sige at vi også kan tilpasse støvlen til den enkelte fod, så du undgår smerter og ubehag. Hos Surf & Ski Horsens er vi eksperter i boot fitting og går op i at du får den rigtige støvle! Vi har med garanti noget for dig! Vi råder selv over alt udstyr til custom fitting, blokning mm. så det kan ordnes professionelt. Alle støvler der er købt hos os, tilpasser vi gratis!    Online Støvlevejledning
 • BLACK WEEKEND - HANDSKER
  BLACK WEEKEND - Her finder du vores store udvalg af handsker, til vanvittige BLACK WEEKEND priser! Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af skihandkser, så du er sikker på at finde den rigtige til dig! Du finder både handsker, inderhandsker, snowboardhandsker, racehandsker, behandlingsprodukter og meget mere! Vi forhandler mærker som Hestra, Leki, Peak Performance, Oakley, Armada, Burton mm. Vi står altid klar med professionel rådgivning omkring dine nye skihandsker! Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 75 62 36 22 eller sende os en mail på horsens@surfogski.dk! 
 • BLACK WEEKEND - SIKKERHEDSUDSTYR
  BLACK WEEKEND - Vi forhandler et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr til ski og snowboard - og her finder du alt det fede udstyr til de vildeste BLACK WEEKEND priser! Du er kommet til rette sted hvis du leder efter det bedste sikkerhedsudstyr til skiferien! Vi forhandler det bedste rygskjold til ski og snowboard, crashpants og meget mere! Oveni hatten finder du fede priser på ABS Lavineudstyr, så du trygt kan bevæge dig ud i off-pisten! Vi går meget op i sikkerhed og er derfor altid klar til at hjælpe dig med alt fra rygskjold til lavineudstyr! Giv endelig et kald på 75 62 36 22 eller send en mail på horsens@surfogski.dk! 
 • BLACK WEEKEND - SKIBRILLER/GOGGLES
  BLACK WEEKEND Goggles - find dine nye skibriller/goggles til de vildeste BLACK WEEKEND priser! Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et bredt udvalg af skibriller fra de bedste mærker på markedet. Din skibrille er vigtig, både for beskyttelse, dit udsyn men selvfølgelig også dit outfit! Vi er nørder inden for området og står altid klar til at hjælpe og vejlede dig gennem den store jungle af forskellige goggles. Vi forhandler fede mærker som Oakley, K2, Scott, Atomic og Smith - så der er helt sikkert noget til dit behov! Har du spørgsmål eller brug for hjælp/vejledning står vi altid klar i butikken. Du er også velkommen til at kontakte os på 75 62 36 22 eller sende en mail på horsens@surfogski.dk 
 • BLACK WEEKEND - SNOWBOARD
  BLACK WEEKEND - Snowboards fra Burton til uhyre lave priser! Vi forhandler det bedste af det bedste fra Burton!Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort men nøje udvalgt sortiment af Burton snowboards og bindinger! Vi har en lang række af forskellige typer boards og bindinger - alt fra freeride til park og piste! Skal vi hjælpe dig med at finde det rette board samt binding, som passer til netop dit behov? Vi står altid klar i butikken med professionel vejledning og gode råd. Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken hjælper vi selvfølgelig via 75 62 36 22 eller horsens@surfogski.dk. De vilde Black Weekend priser gælde både online og i butikken - vi leverer hurtigt i hele landet, så tøv ikke! 
 • BLACK WEEKEND - TASKER/RYGSÆKKE
  BLACK WEEKEND - Alt fra snowboard og skitasker, lavinerygsække til dagligdagstasker! Find din nye taske til vanvittige BLACK WEEKEND priser! Hos Surf & Ski Horsens har vi alt det udstyr du kan drømme om. Vi har tasker fra Burton til snowboard, tasker fra Salomon til ski og selvfølgelig Douchebags og ABS lavinerygsække! Vi har et hav af forskellige modeller og farver og her finder du dem til de vildeste priser! Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk, så guider vi dig igennem udvalget.

Varer sidevis

Varer sidevis