Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

BLACK WEEKEND SOMMER

Der er 147 varer.

BLACK WEEKEND - Landets bedste priser, rådgivning & udvalg!Hos Surf & Ski Horsens har vi Danmarks største, bedste og mest alsidige udvalg af sommerudstyr.

Uanset om du søger billigt eller topklasse udstyr, har vi det hele - til Danmarks skarpeste priser. I anledning af Black Weekend er priserne uhyre lave, både i butikken og på webshoppen. Vi tilbyder tilmed dag-til-dag levering i HELE landet, men du er mere end velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Horsens.

Køb dit nye sommerudstyr online eller i butikken!

Vi er specialister inden for windsurf, kitesurf, SUP og alt andet sommergrej, så har du nogle spørgsmål eller brug for rådgivning, skal du endelig kontakte os. Vi hjælper med dig med glæde, uanset om du er i butikken, giver et kald på +45 75 62 36 22 og/eller sender en email på horsens@surfogski.dk.

BLACK WEEKENDS bedste priser, rådgivning og ikke mindst udvalg af sommerudstyr!  

Underkategorier

  • BLACK WEEKEND - WINDSURF
    BLACK WEEKEND - Danmarks førende inden for windsurf! Vores personale har mange års erfaring med windsurfing og du går derfor herfra med det HELT rigtige udstyr til netop dig! Med mange års erfaring er vi førende inden for windsurf-verdenen! Vi guider dig med glæde gennem vores udvalg og finder det helt rigtige udstyr til dig! Vi har et stort og nøje udvalgt sortiment og har derfor noget til enhver smag og ethvert niveau! Køb dit windsurf udstyr online! Vi leverer hurtigt til hele landet og står altid klar til at vejlede dig gennem telefonen eller på mail. Så har du spørgsmål eller blot brug for vejledning, skal du endelig kontakte os på 75 62 36 22 eller horsens@surfogski.dk
  • BLACK WEEKEND - KITESURF
  • BLACK WEEKEND - NEOPREN
  • BLACK WEEKEND - TØRDRAGTER
  • BLACK WEEKEND - SUP

Varer sidevis

Varer sidevis