Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

BLACK WEEKEND - SNOWBOARD

Der er 28 varer.

BLACK WEEKEND - Snowboards fra Burton til uhyre lave priser! Vi forhandler det bedste af det bedste fra Burton!

Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort men nøje udvalgt sortiment af Burton snowboards og bindinger! Vi har en lang række af forskellige typer boards og bindinger - alt fra freeride til park og piste! Skal vi hjælpe dig med at finde det rette board samt binding, som passer til netop dit behov? Vi står altid klar i butikken med professionel vejledning og gode råd. Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken hjælper vi selvfølgelig via 75 62 36 22 eller horsens@surfogski.dk. 

De vilde Black Weekend priser gælde både online og i butikken - vi leverer hurtigt i hele landet, så tøv ikke! 

Underkategorier

  • BLACK WEEKEND - BOARDS
    BLACK WEEKEND - Snowboards fra Burton til uhyre lave priser! Vi forhandler det bedste af det bedste fra Burton!Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort men nøje udvalgt sortiment af Burton snowboards! Vi har en lang række af forskellige typer boards - alt fra freeride til park og piste! Skal vi hjælpe dig med at finde det rette board, som passer til netop dit behov? Vi står altid klar i butikken med professionel vejledning og gode råd. Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken hjælper vi selvfølgelig via 75 62 36 22 eller horsens@surfogski.dk. De vilde Black Weekend priser gælde både online og i butikken - vi leverer hurtigt i hele landet, så tøv ikke! 
  • BLACK WEEKEND - BOOTS
    BLACK WEEKEND - Vi har det fedeste udvalg af Burton snowboard-støvler til både mænd og kvinder samt til ethvert behov og enhver stil! Hos Surf & Ski Horsens har vi helt sikkert støvlen der passer til dit behov - uanset om du fyrer den af i parken, på pisten eller i det dybe puddersne. Kontakt os for hjælp og vejledningHar du brug for vores rådgivning og vejledning til at vælge de rette snowboard-støvler, så må du endelig kontakte os. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk, så guider vi dig igennem udvalget.
  • BLACK WEEKEND - SNOWBOARD BESKYTTELSE
    BLACK WEEKEND - Her finder du det fedeste sikkerhedsudstyr til de fedeste priser! Hos Surf & Ski Horsens har vi alt hvad du skal bruge som snowboarder! Vi forhandler de bedste rygskjold, crashpants, knee pads, snowboard handsker og meget mere udstyr! Så du kan komme sikkert igennem ferien! Har du brug for hjælp og vejledning? Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk, så guider vi dig igennem udvalget.