Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

BLACK WEEKEND - BEKLÆDNING

Der er 225 varer.

BLACK WEEKEND - Ski/Vintertøj til skituren! Vi har et KÆMPE udvalg af skitøj til herrer og damer - til favorable BLACK WEEKEND priser! 

Vi kender til vigtigheden af den rette beklædning når du befinder dig i bjergene! Derfor har vi selvfølgelig et kæmpe udvalg af skitøj til både kvinder og mænd! Vi har alle de bedste mærker som, Analog, Armada, Atomic, Burton, Dare2Be, Didrikson, Eider, Elevenate, Kjus, Mons Royale, Norrøna, Oakley, Peak Performance, Salomon, Scott og mange flere! 

Skal vi hjælpe dig med at finde det rette skitøj til ferien? 

Vi er specialister inden for vintertøj, og vi kan derfor guide dig til det rigtige valg (rent teknisk) lige fra skistrømper og skiundertøj til skijakker og -bukser. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk, hvis du vil høre mere om vores skitøj.

Underkategorier

 • BLACK WEEKEND - JAKKER
  BLACK WEEKEND - Hos Surf & Ski Horsens har vi et stort og nøje udvalgt sortiment af kvalitets skijakker- endda til vanvittige BLACK WEEKEND priser! Vi kender til vigtigheden af den rette beklædning når du befinder dig i bjergene! Derfor har vi selvfølgelig et kæmpe udvalg af skitøj til både kvinder og mænd! Vi har alle de bedste mærker som, Analog, Armada, Atomic, Burton, Dare2Be, Didrikson, Eider, Elevenate, Kjus, Mons Royale, Norrøna, Oakley, Peak Performance, Salomon, Scott og mange flere!Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige skijakke? Vi er specialister inden for vinterbeklædning og kan guide dig gennem det store udvalg, og finde lige netop det du søger! Vi har styr på alt det tekniske som membraner, features, hvor højt et vandsøjletryk/åndbarhed dit skiløb kræver og meget mere! Du er velkommen til at ringe på 75 62 36 22 eller sende en mail på horsens@surfogski.dk, hvis du vil have hjælp og vejledning til at finde din nye skijakke!  
 • BLACK WEEKEND - BUKSER
  BLACK WEEKEND - Hos Surf & Ski Horsens har vi et stort og nøje udvalgt sortiment af kvalitets skibukser - endda til vanvittige BLACK WEEKEND priser! Vi kender til vigtigheden af denne rette beklædning når du befinder dig i bjergene! Derfor har vi selvfølgelig et kæmpe udvalg af skibukser. Vi har alle de bedste mærker som Analog, Armada, Atomic, Burton, Dare2Be, Didrikson, Eider, Elevenate, Kjus, Mons Royale, Norrøna, Oakley, Peak Performance, Salomon, Scott og mange flere! Skal vi hjælpe dig med at finde de rette skibukser? Vi er specialister inden for skibukser og kan guide dig gennem det store udvalg, og finde lige netop det du søger og ikke mindst har brug for. Vi har styr på alt det tekniske som membraner, features, vandsøjletryk og åndbarhed - alt efter dit behov. Du er velkommen til at ringe på 75 62 36 22 eller sende en mail på horsens@surfogski.dk, hvis du vil have yderligere hjælp og vejledning til at finde dine nye skibukser!
 • BLACK WEEKEND - MELLEMLAG/MIDLAYER
  BLACK WEEKEND - Vanvittige priser på skiundertøj og midlayers!! Er du på udkig efter nyt skiundertøj og/eller mellemlag? Så er du kommet til rette sted! Hos Surf & Ski Horsens har vi et stort og nøje udvalgt sortiment af skiundertøj og mellemlag til kvinder & mænd. Der findes et hav af varianter og modeller, men vi står klar til at hjælpe og vejlede dig til at vælge det helt rigtige! Vi forhandler et bredt udvalg fra de bedste mærker som Mons Royale, Norrøna, Armada, Helly Hansen, Kjus, Salomon, Peak Performance og mange flere!
 • BLACK WEEKEND - BØRNETØJ
 • BLACK WEEKEND - SHOP THE LOOK

Varer sidevis

Varer sidevis