Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 86 varer.

Andet vinter

Ski-tilbehør forhandles online til en fordelagtig pris

Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af forskelligt ski-tilbehør til skiferien til en konkurrencedygtig pris. Vi forhandler blandt andet tilbehør til børn, skibriller/goggles, kælke, tasker og rygsække, skistave og plejeprodukter. Mangler du ski-udstyr til din næste skiferie, så kan du med fordel starte med at kigge her på siden.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rette ski-tilbehør

Har du brug for professionel hjælp til at finde det helt rigtige ski-tilbehør til dit behov, så skal du endelig bare kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

  • BØRNE TILBEHØR
  • GOGGLES/ SKIBRILLER
    Skibriller og goggles forhandles online Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg inden for skibriller og goggles, der passer til enhver smag. Vi forhandler skibriller mange forskellige farver og modeller, og vi hjælper dig gerne med at finde den model, der passer bedst til dig. Vi forhandler blandt andet goggles fra Oakley, Salmon, K2 og flere andre mærker. Kontakt os for hjælp til at vælge de rigtige skibriller Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller vejledning til at finde de rigtige goggles til dig. Ring til os på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
  • KÆLKE
  • TASKER & RYGSÆKKE
  • SKISTAVE
    Skistave til piste, off-piste & park!  Mangler du nye skistave? Vi har et bredt udvalg af forskellige skistave. Alt fra aluminium, komposit og carbon til race-stave, vario-stave og parkstave! Uanset hvad du står og mangler har vi helt sikkert noget til dig! Vi forhandler kendte mærker som Leki, Atomic, K2, Salomon, Armada, Rossignol og mange flere!  Kontakt os og få hjælp til at vælge de rette skistave!  Er du i tvivl om, hvilke skistave du skal vælge, eller hvilken længde de skal have, så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 75 62 36 22 eller ved at skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
  • PLEJE & VEDLIGEHOLD

Varer sidevis

Varer sidevis